Legge til en hemmelig kode

Du vil bli bedt om å angi en hemmelig kode for appen under den første konfigurasjonen av Hvor er enheten min eller App lås. Du kan senere endre appens hemmelige kode.

Appens hemmelige kode må bestå av minst fire tall.

På enhetene til enkelte produsenter blir den hemmelige koden systemets PIN-kode etter at enheten blokkeres. Produsenter kan begrense antall symboler i systemets PIN-kode. For å unngå potensielle problemer med å låse opp enheter anbefaler vi at du angir en hemmelig kode som har samme antall symboler som i systemets PIN-kode.

Hvis du glemmer den hemmelige koden, kan du gjenopprette denMy Kaspersky eller på enheten.

Toppen av siden